За нас

ЕТ „Водна Магия” е регистриран през 2009 година в Плевен от Веселин Иванов. Основните дейности са разнос, дистрибуция и търговия с риболовни принадлежности.

Важните приоритети на фирмата са осигуряване на максимален комфорт за клиентите чрез качествено обслужване, професионални консултации и безплатна доставка на територията на цялата страна. Този сайт е създаден с идеята да достави информация за най – предпочитаните и изгодни риболовни стоки, които могат да се намерят на пазара у нас.

Веселин Иванов има огромен опит като състезател по спортен риболов и е двукратен Републикански шампион, както и четирикратен първенец на област Плевен. Преди да стартира собствен бизнес, специализира в продължение на 9 години при някои от водещите търговци на риболовни принадлежности и отлично познава пазара. Предлага на партньорите си единствено и само най актуалната и търсена стока за сезона.

ЕТ „Водна Магия” доставя висококачествени продукти за риболов с марката water magic - като столчета, раници,кукички, вързани кукички, вързани хранилки, аксесоари –фидер хранилки, тежести, оливетки,плувки, захранки,дипове, изкуствени мухи за шнур и булдо, стойки за въдици и други.

Основен дистрибутор е на четиринадесет фирми – производители на риболовни принадлежности, които са специализирани в направата на въдици, пръчки, макари, куки, чанти,калъфи,изкуствени примамки,живарници, влакна (корда) и други.

Най – голямото преимущество на ЕТ „Водна Магия” пред конкурентните предприятия, е осигуряването на навременна и напълно безплатна доставка на заявените стоки до търговците на дребно, без отлагане във времето.

Потърсете ни и при нас ще намерите:

- Богато разнообразие от всякакви риболовни принадлежности

- Изгодни и актуални цени

- Професионално отношение и консултация

- Гарантирана на 100% коректност

- Навременна и напълно безплатна доставка без забавяне

С голяма благодарност бихме приели всяка Ваша препоръка или критика по отношение на нашата работа, защото мнението на клиентите е най – важно за нас.